smyl -
Hjem Add Om meg Kontakt

5

new in

Hei! 
Nå ligger jeg å slasker meg hos typen min, vi sitter å er usosiale nå med hver sin pc. Anyway, i dag var jeg å kjøpte meg en ny shorte og en ny vest, jeg er kjempe fornøyd med de nye jeg har fått i kleskapet. Men jeg ble ikke så fornøyd med bildene, siden det ble mobilkamera, siden jeg ikke har kameraet mitt her.. Men jeg kan gi dere en liten smakebit, så kan jeg vise flere innkjøp og bedre bilder senere. Hva skal dere i kveld? 

         
                                                                                  Skjorten og vesten er fra H&M. 

 • 5

  Sommer antrekk

  Hei! 
  Nå savner jeg virkelig sommeren, nå syns jeg den kan komme tilbake. Snø og det er fint, men føler jeg begynner å bli lei kulden. Kan ikke vente til sommeren kommer. Anyway, tenkte å vise dere noen antrekk jeg hadde fra sommeren i fjord, når jeg var i Tyrkia. 

  hvilket antrekk likte du best? ps: ikke de beste bildene av meg men hehe. sløv i tryne er flotte greier


 • 6

  Outfit 19.02-14

  Hei!
  Da var jeg litt tilbake, har hatt en blogg pause, igjen. Er ikke alltid så lett å huske på å blogge heletiden. Men av og til om dagene så sitter jeg bare hjemme å kjeder meg, så da kan jeg nå likegodt blogge. Anyway, nå sitter jeg å prøver å øve til kommunikasjons prøve til i måren. Har lest litt, men nå tenkte jeg at jeg måtte ta meg en liten pause, blir veldig sliten av den lesingen. Så det blir resten av planen min, bare å lese å lese.. veldig kjedelig, men må gjøres. Ha en fortsatt fin onsdags kveld.


  kjører litt slask i dag, null sminke. 

   

 • 18

  Philadelphia - topp

  Hei!

  I dag sluttet jeg klokken 12 på skolen, fordi jeg ikke helt følte meg så dårlig. Men begynner å bli litt bedre igjen nå, heldigvis. Dagen i dag går vell i å slappe av, og kanskje gå en tur med mammsen. Anyway, fant meg en fin topp i dag mens jeg ventet på bussen hjem, 100 kr på only. wihoo. 


  hva skal du i dag? hva syns du om toppen? 
  #new #summer #topp #mote


   

 • 5

  Hvilket Antrekk?

  Hei! 

  Tenkte å vise dere noen antrekk jeg har hatt oppover denne tiden, på denne bloggen. Er jo litt intrisangt også, har vell så og si den samme stilen hehe. Litt slaskete stil, det er vell jeg kjent for.  


  Hvilket antrekk likte du best, hvilket ville du gått med? 
  #outfit #antrekk #fashion #mote #inspirasjon #sommer #vinter

 • 24

  Outfit 28.08-13

  Hei! 

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra fotball trening, utrulig sliten. Sorry for at outfiten kommer litt sent på kvelden, men det tror eg går ganske fint. Har hatt en helt OK dag i dag, gikk hjem fra skolen i dag klokken 12. Pga jeg kanskje skal bytte skole, men får se om jeg kommer innpå den andre skolen først. Har mine spesielle grunner for det. Men anyway, hadde ekstra trening i dag pga vi har kamp i måren. Været i dag er jo kjempe topp, var sinnsykt varmt ute, gikk med litt varme klær i dag. Men heldigvis var jeg hjemme klokken 1, så skiftet fort til shorts. 


  Bukse - h&m // Genser - bikbok // Sko - Skoringen // Jakke - vetikk
  #outfit #antrekk #mote #sommer 
   

 • 35

  Outfit 21.08-13

  Hei! 

  Har vært en veldig travel dag i dag, er litt sliten nå. I dag var vi på skolen fra 8 til kvart på 3, fikk gå litt tidligere siden vi ikke hadde noe å gjøre. Men med min flaks så gikk ikke min buss før om en time, så jeg var hjemme kvart over 4. Når jeg kom hjem, så dro jeg og mamma på en tur. Så det har jo vert koselig dag også, men blir veldig trøtt og lei etter å sitte så lenge på skolen. Men men, sann er livet. 

   


  Bukse - H&M // Jakke - husker ikke // Genser - Cubus // Sko - økonomi sko // Veske - H&M // Smykke - Gina Tricot // 

 • 20

  Outfit 19.08-13

  Hei! 

  I dag var første skoledag, og det var ganske spennenes. Kjente eg var veldig nervæs når eg gikk inn skoledøren. Men det gikk egentlig helt fint, blitt litt kjent med dem i klassen. Men håper på å få bedre kontakt. Nå skal jeg ut til søsteren min på os, så da snakkes vi. Håper du har hatt en fin dag. 


  Shorte-Tyrkia// Bukse - Cubus// 
  sorry for uklart det siste bildet, men var litt for sein ute i dag tidlig så mamma skyntet seg med å ta bilde haha. 
   

 • 5

  Back to school - outfit

  Hei! 
  Hvilket antrekk ville du gått med? 

 • 11

  Outfit 17.08.13

  God Lørdags kveld! Nå er jeg hos typen og nå holder vi  på å lage taco, namnam. Så nå skal vi ha en skikkelig kose kveld, før han reiser til Austevoll i måren, for å bo på hybel. 2 timer vekke fra meg. Men heldigvis kommer han hjem til meg hver helg. Anyway, Glemte selvfølgelig kameraet hjemme, så det ble mobil kvalitet, så det ble ikke så gode outfit bilder, men det funker nok for i dag. Ha en fin lørdags kveld videre.   meg og lillebroren til Kenny!

  Shorte - Cubus// Bukse - H&M//     hva syns du? hva gjør du på i kveld? 

 • Stikkord:
  15

  Outfit 15.08-13

  Halloen! Nå er det slutt på bursdagsfeiring, så nå ligger jeg og typen og slapper av i sengen. Hatt en veldig koselig dag med familien hans. Så nå skal vi bare slappe av resten av kvelden, og se film og kose oss. Ha en fin kveld videre ♥  Shorte - Tyrkia// Bukse - Cubus // Sko - Mani//      Hva har du gjort i dag?

 • Stikkord:
  7

  Outfit 11.02-13

  Yoo homies! Kommer til å blogge litt her også innimellom, haha. Savnet dere så mye at jeg greide ikke være lengre borte fra dere. Så tenkte å vise dere mitt antrekk for dagen, har ikke så veldig mye å snakke om, siden jeg sitter hjemme i sengen min, foran pcen i dag også. Er så jævlig slapp for tiden, vil trene osv, men tørr ikke jogge ute siden jeg er mørkredd. Men Heldigvis skal jeg få meg treningskort, wiihu. Hva skal du i dag da? 
  hva tyckar du? 

 • 7

  Outfit 15.01-13

  Hallaisen you! Nå ligger jeg å slasker meg i sengen, etter skolen. Er driit trøøtt. Senere i dag skal jeg kanskje på sann yrkesmesse greier, hvor forskjellige skoler skal presentere skolen sin osv.. Har vært på det før, men tror kanskje jeg tar meg en tur en gang til, får se hva jeg gidder. Men her er dagens antrekk, slapt.. hva skal du i dag?


  trøøtt jente..

 • 5

  my favorite

  Er det flere enn meg som legger merke til at nesten alle overskriftene mine er på engelsk? Men jeg syns faktisk at engelske overskrifter,  er mye kulere og finere enn norske overskrifter haha. But anyway, kjøpte en heerlig genser fra bikbok,elsker salg! 


 • 8

  Outfit 08.01-13

  Hallaisen folks! For en times tid siden kom jeg hjem fra skolen. Så nå har jeg gjort noen lekser, og nå venter jeg på middag mens jeg hiller etter slitsom dag. Men nå var vist middagen klar, så her er dagens antrekk..

   

 • Stikkord:
  11

  Outfit 06.01-12

  Heisann! Nå henger jeg med Ramona i dag også, hun har sovet hos meg. Men nå skal vi gå, for hun skal dra hjem, så jeg skal følge henne til bussen. Men senere i dag skal jeg på bowling med min famile, så det blir kos. Hva skal du i dag?  • 7

  Kveldens antrekk

  Tjohei og hopp alle sammen. Nå er stemningen på topp her, limbo og alt haha. jaja, håper dere har en fin kveld, kos dere! godt nyttår
   

 • Stikkord:
  10

  Outfit 30.12-12

  Hallaisen you! Nå sitter jeg godt i sofan, mens jeg venter på at en gøy film skal begynne på tven. Har ikke så stort mye å skrive om, så her er dagens antrekk: 

 • Stikkord:
  13

  Outfit 29.12-12

  Heisann! 
  Fin og avslappende lørdags kveld i dag, nå sitter jeg å her da å skriver til deg, mens jeg hører på en veldig avslappende musik, har rett og slett bare lyst å sove når jeg hører på denne musikken. Ellers utover kvelden skal jeg bare slappe av, og kose meg. Btw;  I dag fikk jeg faktisk en sann justin biber pute, og nni der var det dagbok hvor jeg kunne skrive hemmeligt og det, kjempefin, så nå er jeg en førnøyd jente..haha.. hva skal du i kveld?  


  noen enkle bilder, alt fra h&m.

 • Stikkord:
  12

  New in

  Halloen. Som dere kanskje merker er jeg ikke så god til å blogge som jeg lovet, men jeg ska prøve å skjerpe meg nå fremover. Men i dag var jeg på sarto senter(igjen). Handlet litt med min søster og koste meg, så nå sitter jeg å ser på never say never. Jeg har kjøpt inn del klær denne uken og litt sist uke, så jeg tenkte å vise dere noe av det. Viser ikke alt pga noe er til vask og det. Hva har du gjort i dag? 

  ops, tok vist bilde av baksiden jeg:o   Sorry for null video, men er ikke i toppen til det. hva syns du om mitt innkjøp? 

 • Stikkord:
  13

  Julemiddag outfit

  God jul alle sammen! Sory for null blogging for tiden, men nå rundt julen har det vert veldig travelt, så har ikke fått noe tid til blogging og bilder. Men skal prøve å bli bedre nå fremover, anyway om noen minutter skal vi å spise julemiddag med noen folks, så det skal bli koseligt. Hva skal du i dag?   wha tyckar du? 

 • Stikkord:
  7

  New in

  Hallah! sory for lite oppdatering, men har vert veldig opptatt i det siste. I går var jeg til Arna, Åsane og Byn på shopping, og da var jeg så smart å kjøpte meg noe nytt, haha egentlig ikke smart siden det er jul menmen. Hadde det veldig koseligt i går med, Ida! Hva gjor du i går? 
  haha nesten bare gensere. hva syns du om innkjøpet? 

 • Stikkord:
  11

  Outfit 15.12-12

  Heisann! I dag har jeg vert en tur på sarto senter på Sotra. Kjempe koseligt, så på mange fine klær og kjoler. Resten av kvelden skal jeg slappe av med Alexander, og spise taco hihi. Hva skal du i dag?


  enkelt og grett antrekk. 

 • Stikkord:
  9

  Hvilket juleantrekk ?

  Heyey! Fin dag i dag, nå er jeg på trening. Hehe, jeg har laget dette innlegget kvelden før, og så publiseres det nå, så dere har noe å lese om når jeg ikke er hjemme. Må oppdatere bloggen selv om jeg er på trening. Men hvilket juleantrekk likte du best? 


 • Stikkord:
  10

  fire outfits - 10 days challenge

  hvilket antrekk likte du best? 

 • 18

  Outfit 11.12-12

  God kveld søtinger! Nå venter jeg på at et tv program skal begynne, mens jeg ser på at snøen daler så fint ned på baken. åh, bare elsker når det snør. Får så julestemning, gleder meg til julen og juleferie. I dag skal jeg også bake pepperkaker med lille søsteren min og noen i klassen hennes, på skolen. Pga åttende klasse har et opplegg der dem skal bake med tredje klasse, og da skal dem ha med hjelpere og da ble jeg med, koseligt det. Anyway, her er mitt antrekk today. Hva skal du i dag? 

 • Stikkord:
  21

  Outfit 05.12-2012

  God kveld alle sammen! Nå har jeg nettopp tatt noen antrekk bilder til dere, ble inne bilder dessverre. Siden ingen vil ta bilder av meg ute i 10 minus grader, så ble det sann dessverre. Men anyway, resten av kvelden skal jeg bare slappe av, helt til farmen er slutt da skal jeg ta kvelden. Ha en fin kveld videre!   Genser - Veramoda Bukse-Cubus .. kjører chill stil.. 

 • Stikkord:
  6

  Outfit 02.11-12

  heyyo! slenger inn noen bilder av mitt antrekk, ikkje akkuratt  noen skikkelige bilder. Men har ikkje selvutløser på dette kameraet :s 


  tycks? 
   

 • 10

  Outfit 29.10-12

  Heyyo! Nå ser jeg på tv, og slapper av. Senere skal jeg ut å jogge. Hva skal du i dag?

 • 17

  Outfit 25.10-12

  Heyyo! Sorry for ikke noe blogging før i dag, men har ikke fått internett før nå dessverre. I dag har jeg bare chillet, og skal fortsette dagen med å chiller. Eller senere i kveld skal jeg sikkert hjelpe mamma med å bake kake, siden jeg har bursdag i måren, weei. But anyway, here is my outfit, damnn!   Hva syns du om antrekket? ja det er komt en del snø her ;o 

 • 10

  Outfit 22.10-12

  Heyyo! Nå sitter jeg å holder på med noen lekser, etterpå skal jeg og mamma ut og gå en tur. Så dette skal bli en koselig dag. Hva skal du i dag? 


  Gårsdagens antrekk. Sorry for dårlig kvalitet! Genser - Ginatricot  Bukse - Bikbok 

 • 8

  wants from hm

  heyyo! sorry for veldig lite blogging, men det har ikke firstet så mye de siste dagene pga problemmer, dessverre.. men her noen favoritter jeg vil ha fra H&M! 

  hva syns du? 
   

 • Stikkord:
  18

  outfit 14.10-12

  Heyey! Sorry for lite blogging for tiden, men vi har bare internett på en data fortiden, så da må vi dele på det. Men jeg skal prøve så godt jeg kan, jeg blogger også med mobilen, så det blir litt blogging dah.. I dag skal jeg i bursdag igjen, kommer sikkert med et innlegg fra telefonen da jeg er i bursdag. Er jeg heldig får jeg også lastet opp videoen der jeg svare på ukens spørsmål. jaja, hva skal du i dag?

 • Stikkord:
  8

  topp 4

  heyyo! dette er ukens topp 4! waant


   

 • 10

  Outfit 10.10-12

 • 12

  Outfit 07.10-12

  Heyyo! Nå skal jeg straks ut å vere med noen folks. Så snakkes. Hva skal du i dag?

  Kjører chill stil på en søndag.

 • 14

  Outfit 05.10-12

  heyhey! nå er det endelig høstferie weei! så i dag skal jeg ut å være med venner, kommer hjem i natt, tviler på det blir blogging. så snakkes! hva skal dere i dag? 


   

 • 10

  favorite  denne er så utrulig deilig når det er kaldt..

 • 16

  Outfit 04.10-12

  Heyhey! Nå chilleren jeg, før jeg skal kle på meg fotball klær og dra å spille kamp. Anyway, ønske oss lykke til? hva skal du i dag? 

 • Stikkord:
  13

  September outfit

  heyhey! tenkte å begynne med å vise dere hver måned mine outfit. Skal jeg det, eller var det dårlig ide?   hvilket antrekk likte du best? 

 • 12

  Outfit 03.10-12

  hoola! Nå har jeg nettopp kommet inn etter jeg tok noen natur bilder ute, når det endelig kom sol frem. Skulle ha tatt outfit bilder ute og, men har ingen hjemme i dag som kan ta. Men vil du se bildene?  Skjorte - Cubus   Bukse - Veramoda  Topp - Bikbok

 • 7

  Little outfit

  Heyhey! Nå er jeg på vei til tannlegen. Etterpå skal jeg kanskje shoppe litt. Her er et lite bilde av mitt antrekk. Vil du se hele antrekket?

 • 28

  Outfit 29.09-12

  Hooola! Nå er jeg hos Johanne, vi skal vere barnepassere i kveld. Så det skal bli koseligt. Hva skal du i kveld?   Genser - Veramoda    Bukse - Cubus   Sko - Tyrkia 

 • 10

  topp 4

  God mornings søtinger! Nå har jeg akkuratt stelt meg og er klar til å reise og se på broren min som skal spille kamp. Snakkes! 

  mine favoritter denne uken, alt fra bikbok! hva syns du? 

 • 12

  Outfit 27.09-12

  heyhey! nå har jeg  kommet hjem fra skolen,(litt lenge siden nå da men ) så skal chille litt nå utover. Skal kanskje ta meg en joggetur, vist været holder seg fint. hva skal du i dag? 
  Bukse - Veramoda   Dongeri Jakke - Veramoda  Topp - Bikbok  Sko - Tyrkia    

 • 16

  Outfit 25.09-12

  heyhey! sitter å chillar on facebook jag. Senere skal jeg dømme kamp igjen, i det stygge været. Men det positive er jo at jeg tjener 100 kroner.. Hva skal du i dag?   Genser - Veramoda  Vest - Lindex  Bukse - Only  Sko - Tyrkia   Skjerf - Tyrkia  Tubetopp - Cubus     

 • 9

  Outfit 24.09-12

  Hala! Nå har jeg nett kommet hjem fra skolen, skal lage fiskepinner til middag. Nam! (sorry får dårlige bilder, men mobil blogger.) 

 • 12

  Outfit 20.09-12

  Laos people! Nå har jeg endelig fått tilbake internettet, så da kan jeg blogge mer enn det jeg har gjort. Men anyway her er mitt antrekk for dagen..
  Skjorte - Cubus   Genser - Cubus    Bukse - Veramoda    Sko - Tyrkia   Skjerf - Lindex     hva syns du? 

 • 10

  Outfit 19.09-12

  Hola people! Nå er jeg hos ida, skal om noen minutter ture på fotball trening.. weeei! so fun. but anyway here is my outfit.. Hva skal du i dag?   Skjorte - Cubus  Tights - Cubus  Sko - Tyrkia  Topp - Cubus

 • 14

  Outfit 18.09-12

  heyhey! sorry for at det blirlite blogging nå fortiden, men internettet datt ut i går pga det lynet.. fml!! Men skal prøve så godt jeg kan. Men nå er jeg i kirken, så da har jeg internett. btw; my antrekk...
  Genser - Bikbok     Skjorte - Veromoda    Bukse - Cubus     tycks? 

 • 25

  Outfit 17.09-12

  heyhey! nå sitter jeg inne i varmen, og ser på lynet som slår ned ute. Ekkelt! Samtidig øver jeg til presentasjon jeg skal ha i måren, og  Nartufags prøve jeg også skal ha i måren.  Bukse - Bikbok   Genser - Cubus   Vest - hjemmelaget    Sko - Tyrkia         syns? 

 • 12

  you are my star


  photo by me// topp fra cubus! 

 • 9

  Outfit 15.09-12

  god morgen! nå skal jeg straks dra til byen, for å se på amrikansk fotball. Så det skal bli spennende. Jeg kjørte chill og enkelt antrekk i dag, siden det er så kaldt og surt ute.. hva skal du i dag?
   

 • 8

  Outfit 13.09-12

  Hola people on the floor! lalala.. nå skal jeg straks springe til bussen, for å være med folk.. Så have a fun day ♥
  Genser - Bikbok  // Bukse - Cubus // Sko - Tyrkia // Jakke - Barnihagen    hva syns du om dagens antrekk og hva skal du i dag? 

 • 14

  Outfit 12.09-12

  heyhey people! Sit no her og chiller med musikk jag. Skal om to timer på fotball trening, skøøyt! men anyway, here is the outfit;   Genser & Bukse fra Cubus! 
  Husk JB konkurransen miin heerr
  Og spm runden min heer 

 • 6

  topp 4

  heyhey! nå tenkte jeg å begynne med topp 4! der jeg viser 4 klesplagg jeg liker fra en butikk..

  alt er fra bikbok..

 • 10

  Outfit 11.09.12

  Heyhey! nå har jeg nett kommet hjem fra skolen. Så nå er det chillings med te og musikk.. 


  Cardigan - Cubus  Topp - Bikbok  Tights - Cubus  Tubetopp - Bikbok   hva syns du?
  Bildene er tatt med mobilen, så sorry for dårlig kvalitet.. men har ikkje minnekort nå..

 • 6

  New in

  heyhey! nå skal jeg ture ut å være med folks.. men tenkte nett å vise dere en ny bukse jeg har kjøpt. 
   
   instagram billde//Kjøpt på cubus! Hva syns dere om den? 

 • 9

  Søndags Antrekk

  Heyhey! Nå har jeg nett kommet ut fra dusjen og kommet fra kamp. Vi vant igjen, 9-1! sykt herligt! Blir så glad hehe.. Men resten av dagen tenkte jeg å bare slappe av, blogge, facebook and you name it. Hva skal du i dag?   Genser - Cubus   Joggebukse/kosebukse - Bikbok 

 • 10

  Outfit 02.09-12

  heyhey! nå har jeg nettopp kommet hjem, jeg har vert i kirken ( pga jeg er leder der for, konfirmantene) etter det, var jeg hos en venninne. Vi så på en film, hun skal snart komme opp til meg nå, så da skal vi kose oss mer hehe.. Hva har du gjort i dag? hva er dine planer resten av dagen? 


  Genser - Bikbok  // Topp - En venninne sin //  Bukse - Cubus 

 • 3

  Outfit 19.08-12

  heyhey!
  sorry for lite oppdateringer. Men er litt stress nå som skolen har begynt osv...

   

  Bukse - Vila  Skjorte - Cubus  Hettegenser - H&M 
  Laget en video av mitt dagens antrekk. Er på webcamera, siden jeg ikke har minnekort til kameraet nå for tiden. 

 • 11

  Outfit 14.08-12

  Heyhey! Nå skal jeg til Arna, og farge håret mitt lysere. Så blir spennenes hvordan jeg kommer til å se ut, hehe. jah.. Hva skal du i dag? 


  Genser - H&M  Bukse - Bikbok  Topp - Cubus  Jakke - Cubus //sorry for dårlig kvalitet og bilder, men har dårlig tid. så måtte ta det i full fart.

 • 13

  Outfit 13.08-12

  Heyhey! slenger inn bilde a dagens antrekk. Dagen min gikk vist ut på å ligge i hagen, å sole meg.. 


   
   
  Shorts & Topp fra Cubus .. De to siste bildene er fra Instagram. Følg meg gjerne; Siljomor 
   

  Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten stem eller hva det heter, på meg?

 • 11

  Would you wear it

  Heyhey! nå skal jeg på fotball trening, endelig har det begynt igjen. Det så er så teit, at vi har bare 2 treninger nå, før vi skal på cup til helgen. Sykt irriterenes, men eg skal ha egen trening hverdag i uken. Så det skal bli litt bedre. Men snakkes. 
       Ville du gått med dette? Hvilket antrekk likte du best? 

 • 14

  Outfit 04.08-12

  Heyhey! Dårlig kvalitet men dette er mobil blogging. I dag er det chill antrekk. Trening og leiking med ungan, har dagen gått i dag. 

 • 29

  Outfit 03.08-12

  Heyhey! Regnet er kommet tilbake buhu.. Men nå skal jeg opp til Johanne, så skal vi sitte barnevakt i kveld så blir vell sikkert blogging senere.Hva skal du i dag?
  Bukse - Veramoda   Genser - Bikbok  Armbånd - Glitter  Øredobber - Fikk i julepresang    Veske - Fkk av Johanne 

 • 13

  Outfit 02.08-12

  Heisann! I dag har endelig solen kommet frem. Så jeg og Johanne skal ut med folk, i båt og kose oss masse. Hva skal dere i dag? 

  Jakke - Cubus    Topp - Veramod      Bukse - Cubus     Sko - Tyrkia     Veske - Fikk av Johanne. Hva syns du? 

 • 18

  Outfit 01.08-12

  Heyhey! nå sitter jeg hjemme og lager favoritt vegg om qoutes, som justin bieber sier hehe. Kan vise dere kanskje senere viss dere vill? Men her er mitt enkle antrekk.  Bukse - H&M  Topp - Bikbok 

 • 23

  ny veske

  Hey søteste! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra tanten min, vi har vert der siden 12 i dag. Så det var jo koseligt. Senere i dag skal jeg bare hjemme, Onkelen min og Ungen til søskenbarne mitt kommer ned hit i dag , dem er fra Tromsø. Så det blir koseligt.  Men tenkte og vise min nye veske:   Vesken fikk jeg fra Johanne. Elsker den! Min nye unge :)) 

 • 21

  Outfit 31.07-12

  Heyhey! Nå skal jeg ut og være med venner, så her kommer dagens outfit. Sorry for dårlig kvalitet, men hadde dårlig tid med å ta bilder.. 


  Sko - Tyrkia    Bukse - Bikbok     Topp - Bikbok     Jakke - Tyrkia 

 • 28

  Skirt - hot or not?

  heyhey kjære fininger! Tenkte å vise dere mitt skjørt, og så lurer jeg på hva dere syns om det. helt enkelt høytlivs skjørt. 


  Hva syns du om mitt skjørt? Hot or Not? 

 • 21

  Outfit 30.07-12

  Tjohei igjen! Nå sitter eg bare her og slapper av, tenkte eg kanskje skulle ta meg en tur ut snart. Fint og varmt i dag, wiii.hva skal du i dag?
  Japp, kjører chill outfit. Dette bare heiv eg på meg før eg skulle på tur.. Shorts - Gina Tricot   Genser - H&M   Sko - Eurosko?

 • 9

  Trenings Outfit

  Heyhey! Nå skal jeg ut å jogge med søsteren min. Jeg tok ikke på meg treningstightsen i dag, så da ble det bare noe lett. snakkes..


  Genser - Cubus  Bukse - En sportsbutikk    haha, veit ikkje heilt ka eg gjer på da sista bildet, ser vertfall heilt retard ut...

 • 20

  my wardobe

  god kveld! som jeg sa, så kom det hver uke sann'' my wardobe ''! Nå har jeg valgt ut tre shortser jeg liker best. 

  Hvilken shorts likte du best? 
  Btw; Sminkevideoen kommer ut i måren, pga datan jeg redigerte på først  ville ikke lagre.  
  Så nå prøver jeg en ny data, så nå må jeg redigere den på nytt.

 • 44

  Outfit 26.07-12

  Weeei! I dag kom endelig sommeren her, varmt og fint vær. Herligt! 
  Shorts - husker ikke   Shorte - fikk av en venninne  Topp - H&M   Sko - H&M  

 • 28

  wants from bikbok  sykt lyst på dette! så nå er det bare til å spare thehe. fikk du lyst på noe av dette? 

 • 11

  Outfit 23.07-12

  tjohei! nå har jeg faktisk nett våknet haha. strømmen gikk i går kveld, så gikk en stund før jeg fikk sove, siden jeg er så sykt mørkredd hihi. jaja. I dag tenkte jeg å bare sitte hjemme og chille på fult. Har allerede begynt, med å ta på chill antrekk. tenkte å se noen filmer og blogge da selvfølgelig. hva skal dere i dag?   oioioi, trøtte tryner på meeg ja! veeldig chill antrekk i dag. daffebukse+nullsminke = ekstremtchill

 • 28

  Outfit 20.07-12

  tjooheey! nå sitter jeg her og venter på telefon fra Ida, for da skal jeg ut å være med hun! 3 uker siden jeg har sett henne nå, så det skal bli digg! skal være med andre folk og dah som jeg ikke har vert med på lenge. men her er vertfall dagens antrekk..   litt støvete? neeh! hehe 

  Genser - Tyrkia  Bukse - Bikbok 

 • 18

  my wardobe

  Sprettheiv! nå tenkte jeg å begynne med '' my wardobe ''. Det er sann at jeg legger ut 3 favoritt plag fra mitt klesskap, hver uke. Så skal dere da si hvilken dere likte best, eller hva dere ville hatt i deres klesskap. 

  her er mine favoritt topper fra øyeblikket.. (litt dårlig utvalg av shorts, menmen.. haha ) hvilke likte dere best? 

 • 35

  Love my shoes

  serriøst jeg elsker disse, endelig har jeg fått de! har ventet lenge på disse :) 

  bilde er fra min instagram, følg meg; siljomor    hva syns du om converse? 

 • 23

  hvilket antrekk?  nå har jeg mikset sammen to antrekk, samme shorts men forskjellig topp. hvilket antrekk likte du best? 
  Gjerne følg meg på instagram: siljomor .  Følger tilbake 

 • 4

  Outfit

  hopplahei! da var det ny dag og nye muligheter! og her i dag er det fint vær, så eg skal ut å nyte fridagen min med venner, føler jeg har veldig dårlig tid for tiden, bare treninger å sann nå. jaja, that's life. hva skal dere i dag?

  speilbilder, yeye!

 • 5

  Outfit#24.03-12

  i dag var det bare et helt nydelig vær så jeg har vært ute i hele dag med herlige folk hehe :D ( photoshoot/bilder av dagen kommer senere) hva har dere gjort i dag?

  genser - cubus  bukse - veramoda  veske - vet ikke  sko - skoringen    tycks? 

 • 10

  Outfit#23.03-12

  Hoplaheisann! nydeligt vær i dag, ååh elsker det. Nå skal jeg snart ut og sitte i solen med familien og bare nyte det nydelige været vi har fått. Jeg savner noe sykt sommeren nå når jeg ser været, elsker det. har dere fint vær?   bukse - veramoda   genser - veramoda  sko - skoringen   

 • 17

  Outfit#20.03-12  tuusentakk til flinke mamma som er fotograf haha♥ nå har jeg nettopp kommet hjem, nå skal jeg snart se på frustrerte fruer. utrulig chill outfit i dag, men det er veldig behageligt og gå litt med litt avslappende klær av og til hehe! bukse,genser og topp er fra cubus!  hva har dere gjort i dag? hva syns dere om antrekket?


 • 21

  Outfit#19.03-12

  Fikk vi fnt vær her i Bergen dah, nydelig sol og ikke vind, helt herligt. I dag skal jeg på fotball trening og dessverre har det begynt å regne nå selvfølgelig, det er jo så typisk..  Jakke - bikbok  Vest - husker ikke  Shorts - bikbok  Sko - skoringen  Topp - Cubus  Strampebukse - vet ikke  hva syns du? 

 • 17

  Outfit#18.03-12

  lalala! utrulig fint vær i dag, skikkelig vår vær! gleder meg noe sykt til sommer nå når jeg ser dette været. love! 
  Skinnjakke - Carlings ( tror jeg har blitt forelsket i denne) Bukse - Veramoda Sko - Converse  Genser - Victoria hva syns du? 

 • 12

  Outfit#14.03-12

  woopwoop!  fint vær i dag heldigvis. Litt varmt og opplett, ikke akkurat sol men det er litt varmt. I dag skal jeg på fotball trening, så det blir jo digg!
  Genser- Cubus// Jakke-Carlings// Bukse-Veramoda// Sko - Økonomisko/julegave   Hva syns du? 
   

 • 17

  Outfit#12.03-12

  Woopwoop! nå sitter jeg å ser på når lillesøsteren min hehe, så var jeg så smart å tok med meg datan for jeg skulle øve til presentasjonen. Men så var jeg så heldig at det var internett her haha, lucky me :D 
  Tights - Cubus   Shorte - Cubus  Jakke - Carlings  Sko - Converse  Skjerf - Lindex      Hva syns du? 

 • 15

  Outfit#11.03-12

  I dag har jeg vert i Arna og vert med folk der i fra, det var veldig kos!Vi såg på film og koste oss:) men her dagens outfit    Genser - Cubus    Bukse - Veramoda   Tubetopp - Cubus   hva syns du?


 • 26

  Outfit#10.03-12

  Heyhey! nå har jeg kommet hjem fra kinoen, og vi så da alvin og gjengen 3 haha. Den er nå den koseligste,herligste og morsomte familie filmen, digget den og var veldig koselig! Har du sett den?hvis ikke anbefaler deg
  Topp-Cubus   Bukse-Cubus  Cardigan-H&M   Armbånd-Julegave     back to dårlig kvalitet...

 • 23

  Outfit#08.03-12

  Halloen! nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra skolen og nå sitter jeg å venter på hjemmelaget paai♥ naam, det skal bli godt! I dag skal jeg å prøve en del til bunaden min og så skal jeg kanskje hvis jeg får tid ut å trene med ida..her er daagens outfit!  hva skal du i dag? 
  Jakke-Veramoda// Strømpebukse-cubus// Topp-Cubus// Sko-Bianco// Shorts-Bikbok// Skjert-Lindex// Smykke-Cubus    Hva syns du? 
   

 • 12

  Outfit#06.03-12

  God dag herlige folk! i dag er jeg blitt litt bedre så jeg tok nå meg en tur på skolen i dag jeg, selv om jeg egentlig burde blitt hjemme men men..I dag tenkte jeg meg ut og være med gjengen, gidder ikke sitte hjemme å glo i taket pga jeg er bittelitt syk. anyway here is my outfit! 


  genser - H&M   bukse - Cubus hva synes du?  (argh, begynner å bli veeldig lei den dårlig kvalitet på dette kameraet, gleder meg til speilrefleks!!)
   

 • 7

  Outfit#03.03-12

  Heyho, nå chiller jeg med Johanne. Hun har sovet her i natt og jeg skal kanskje sove hos hun. Vi skal straks stikke ut, men her er dagens outfit.


  Genser - Cubus  Bukse - Cubus yeye, love cubus haha..  

 • 10

  Dagens lille outfit

  Heisann kjære lesere, jeg kommer ikke på noe å blogge om men her er vertfall min chille outfit i dag i barnehagen. Men det kommer et innlegg senere håper jeg :) hatt en fin dag?   alt fra Cubus! 

 • 8

  Outfit#21.02-12

  I dag etter jobben så var jeg med noen venner og spist hamburger på mixen, etter det dro vi på konfemøte, dagen min har vært litt chill, men samtidig gøy. hva har dere gjort i dag?  Bukse - Cubus      Genser - Cubus      Støvler - Skoringen    

 • 13

  Outfit#19.02-12


  genser - cubus   bukse - cubus    skjerf - julegave   armbånd - julegave   hva syns du?

 • 10

  Outfit#16.02-12

  hallaisen folkens! nå chiller jeg på fullt etter en lang skole dag, satt igjen på skolen i dag også til halv 4 hehe.. men i dag tenkte jeg bare chille og skrive på norsk oppgåve og sånn.. men her er dagens antrekk! hva skal du i dag? 


  jakke - cubus     topp - bikbok   bukse - cubus   smykke - en kompis av meg sin, tok den fra ham i dag hehe! tycks?
   

 • 21

  Outfit#11.02-12   genser&bukse fra Cubus
  Resten av kvelden skal jeg bare chille, chatte med folk og lese blogger! hva skal du gjøre i kveld? 

 • 13

  Outfit#07.02-12  bukse - cubus  genser - cubus tubetopp - gina tricot 
  nå skal jeg snart i kirken, sann komfe greie og der skal jeg være til 8 - 9 tiden så da snakkes vi senere. Hva skal dere i dag? 

 • 32

  Outfit# 05.02-12

  Jeg tenkte og ha en chill dag i dag også, men jeg tenkte meg en tur ut i snøen med min lillesøster siden hun spørte så fint og ja  er jo så fint ute, men kaaldt..  men her er min chille outfit


  ja god morgen tryne til tusen,  genser - bikbik      tights - cubus    da stikker jeg ut !

 • 14

  Outfit


  veldig enkelt antrekk!  Genser - Bikbok   Bukse - Veramoda   Armbånd - impuls♥hehe      synes? 

 • 8

  Outfit 12.01-12

  God dag, det er nåk en snøfull dag så jeg skal vell bare sitte hjemme og chille foran datan og tvn. men her er dagens outfit 


  Genser - Cubus    Jakke - Vera Moda   Tights - Cubus  Støvler - Skoringenhva syns dere?hva skal dere i dag?

 • 4

  Outfit 03.01-12

  I dag er jeg en trøtt unge ( haha sitat fra en kompis ) fordi jeg måte tidlig opp på skolen. Men men that my life, yeah.. men nå skal jeg ut å råne med min søster og mitt søskenbarn haha, vi skal egentlig bare kjøpe noe kos på butikken og så skal vi til tante, men her er dagens outfit og ha en super duper dag folkens! hva skal du i dag? :) 


  genser - bikbok  bukse - cubus  skjerf - lindex..  sorry for dårlig kvalitet men har dårlig tid

   

 • 11

  Gårsdagens antrekk

  Dette er da mitt første innlegg i år, vi har da kommet inni 2012. Godt Nyttår alle sammen og håper dere får et godt år i år også! ♥

  armen min var litt hemmis der, menmen..

  Kjole - Veramoda  Cardigan - Cubus 

 • 14

  Outfit 30.12-11

  Nå skal jeg til byen og jeg har dårlig tid fordi jeg skal sitte på med noen og de kommer om 5 minutter så ble ikke så veldig bra bilder..så vi snakkes senere.. hva skal dere i dag? 

 • 26

  Outfit 28.12-11  ja dette er da min outfit og alt er da fra Cubus yeeah! ♥ hva syns dokkar? 

 • 25

  Outfit 27.12-11

  Nå har jeg hatt en chill dag til nå, men nå skal jeg kanskje til en venninne og kanskje overnatte der så dere får ha en fin Tirsdag! 


  bukse-veramoda    topp-bikbok    armbånd-julegave    ring-cubus     briller-cubus     tycks? ♥

 • 16

  Dagens jule outfit

  I dag har jegg pyntet meg litt fordi vi har fått besøk av tante og onkel som skal spise med oss. Og nå er middag klar og nå skal vi spise ribbe, så dere får kose dere, så kommer det sikkert eg nytt innlegg senere i dag :)


  kjole - veramoda! null sminke, just maskara faktisk hehe! 

 • 4

  Dagens outfit


  skjorte - bikbok   tights- cubus  topp - cubus!  hva syns du? 

 • 11

  Dagens outfit 151111

  Nå har jeg og johanne nettopp kommet hjem fra skolen.I sted å tok vi noen sjappe outfit bilder så dere får kose dere med, haha.. men nå skal vi lage middag til ho mor! snakkkes babes  Tights - h&m     Sko - Nettet en plass     Jakke - Bikbok     Genser - Cubus      Topp  - Cubus    Skjerf - Cubus! ♥

 • 4

  kveldens outfit - bursdag

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bursdag. Det var en utrulig herlig kveld med en helt fantastisk gjeng. Mange flotte bilder, og de kommer senere i dag elle i måren, hehe.. men her er da kveldens outfit/ bursdags outfit. 

  likte ikke munnen min der, sorry.. 

  tyycks? jeg er så sykt trøtt ut, så jeg ser dopet ut på bildene.. -.- 

 • 7

  Dagens outfit

  Nå sitter jeg her med litt lekser, og senere skal jeg dra på Huskjørkje. Altså sann at vi drar hjem til lederene av konfirmasjonen og spiser mat og koser oss. Så det skal bli kos. Gleder meg faktisk, for sist gang vi hadde dette var det utrulig koseligt! Men anyway her er dagens outfit  Bluse/ cardigan - Bikbok    Topp - Cubus    Bukse - Vera Moda!       Tycks? 

 • 6

  Dagens outfit#7.11-11

  I dag har jeg ikke gjort så mye sittet hjemme og gjort lekser og så var jeg en liten kjøre tur med mine søstre og kjæresten til min elste søster, og det var jo litt kos(:   genser - cubus  bukse - cubus   topp - cubus!  cubus in my heart! 

 • 1

  Dagens outfit#2.11-11

  nå har jeg for en liten stund kommet hjem fra make up kurset, varet lengre en jeg hadde forventet. Men utrulig lærerikt og kjempe kjekt! så etter en lang og slitsom dag tar jeg kveld, natti! 

 • 2

  One top, two outfits
  VS


  Hvilket antrekk syns du var finest? ♥

 • 19

  Dagens Outfit#30.10 - 11

  Bluse - Bik bok  Bukse - Vero Moda   tycks?   ha en fin søndag people! :)

 • 16

  Dagens Outfit#27.10.11

  Nå skal jeg da stikke ut og vere med noen venner, og så blogges vi sikkert senere!   Genser - Cubus    Bukse-Cubus    Topp-Cubus   Briller - Cubus!   haha, alt fra cubus i dag jah! tycks? 

 • 13

  Dagens Outfit#24.10.11

  I dag på skolen så hadde vi det utrulig chill, vi hadde bare en time som var normal resten hadde vi noe sann kultur greie og elevbedrift, så utrulig chill. Så jeg hadde også med meg kameraet så jeg tok noen bilder i dag, vil dere at jeg skal legge ut bilder som jeg tok i dag? Men uansett her er dagens outfit så blogges vi senere (: 
  Nydelig bakrunn skal eg sei, med fine syklar! haha, jaja! :P 
  Genser - en venninnes   Skjerf - Bikbok    Sko - Økonomisko   Bukse - Vera Moda

 • 9

  Dagens Outfit#14.10-11

  Dagen min i dag har bare vert chill, jeg har sittet ved datan og sett film og så har jeg lagd middag og sånn.. Men nåå skal jeg ut blandt folk, jeg skal ut til kjeresten min og så skal vi tusle oss bort til en ungdomsklub. Så ha en fin fredag folkens så snakkes vi senere! 
  Genser - H&M           Bukse - Only            Topp - Cubus !   veldig enkelt og chill outfit i daaag! 

 • 3

  Dagens antrekk#13.10.11

  Sorry for litt lite blogging i dag, men jeg har vasket, støvsuget hele huset og lagd middag så har hatt det litt travelt i dag, og nå skal jeg i kirken på sann konfe greie, vi skal kose oss og sann så vi snakkes senere babes! (:
  Cardigan - Gina Tricot   Skjerf - Bikbok    Topp- Cubus   Bukse - Tyrkia (:   tycks? 

 • 5

  Dagens outfit

  Laos people! Nå sitter jeg her og chiller foran pcen. Sorry for at det ikke har kommet noen bilder fra hytteturen, men flinke ingrid har enda ikke greid og sendt bildene til meg, og hun har nå reist til Oslo, weei! -.-  Meen får håpe hun kanskje kan sende de når hun er i Oslo.  Men her er vertfall dagens outfit! 

  Jakke - Vera Moda      Skjerf - Bikbok       Bukse - Bikbok          Genser - Vera Moda       Votter - Bikbok 

 • 14

  Dagens antrekk!

  Heisann kjære søte lesere! Nå sitter jeg og chill ( som vanligt )! Jeg har ikke en ide om hva jeg skal gjøre på, men tenkte kanskje jeg skulle ned og bake noe godt, for nå fikk jeg lyst på noe godt!  Men senere i dag skal jeg på kamp, så jeg har ikke så god tid, jeg drar sann 3 - kvart over 3 siden kampen begynner 4. Så dere får ha en fin Søndags kveld, og eg skal kose meg ute i regnet (:   Genser - Cubus    Tights - Indiska  veldig varmt,godt og enkelt antrekk! Tycks? 

 • 6

  Bursdags Outift

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra bursdags partyen, sorry for at anntrekket ikke kom før eg dro.. Men eg brukte så lang tid på og årne meg og sånn så når eg var ferdig var det bare til å kjøre med en gang, men dere får se det nå, og i kveld elle i måren kommer det flere bilder av kveldens party.. men nå skal jeg bare ta på med chill klær og slappe av og nyte resten av fredags kvelden.. Hvis dere er heldige så får dere et nytt innlegg senere i dag, have a nice evening ♥


  Vet ikke hva som er i tryne mitt, trur kanskje det er lyset fra kjolen hahahhah! 
  Jaja... Kjole - Motehuset   Cardigan - Bikbok  

 • 8

  Dagens outfit


  Sko - Skoringen  Bukse - Bikbok   Topp - Bikbok  Jakke - Vera Moda   Tube topp - Gina tricot   Hadde noen svarte wedgeds men de ble litt våte når jeg tok bilde så (: 

  Dagen min i dag har gått i at jeg har vert med en venninne hjem og så har jeg vert og danset, jeg går på dans og nå holder vi på og lære en indisk dans, veldig spennende!  Hva syns du om outfitet? og hva har du gjort i dag? 

 • 16

  Outfit, 3 oktober!
  så litt feit ut der, men men ;o!   Bukse- Cubus , Jakke - Bikbok , Topp - Cubus! veldig chill og enkelt antrekk i dag (: 

 • 6

  Outfit 31.07.11

  Dagen min i dag har gått i å bade med kusinen min. Det var faktisk veldig deiligt når du først blei vandt med de, først var de is kaldt men så begynte de og bli varmt. Vi skal kanskje bade i måren og, men da skal vi ta me store søsteren min og så skal vi grille.. Men her er dagens outfit (: 


  Genser- vera moda// topp-cubus// tights-h&m//  ♥

 • 6

  Outfit 29/6-11

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kino! den var utrulig gøy, anbefaler sterkt og se den. Den var morsom,litt rar og kul hehe.. Men ja har ikkje så mye og blogge om nå så her er dagens antrekk.. ha en fin onsdags kveld

  Genser//didriksons.com                   bukse//vila                topp//lindex

 • Silje Mari

  Hei! Jeg er en jente som er født i 1997, lever livet med venner, kjæresten og fotball. Håper du liker bloggen min.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits