smyl -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Ukens tips - skjønnhet

Hei!
Då var det en ny uke, og jeg har laget en liste med noen gode skjønnhets tips til hud og sminke. 

Bland favoritt-foundationen din. Ha gjerne to forskjellige farger av samme foundation merke, så kan du blande den til den fargen du har. De er noen som har samme hudfarge hele året, men ikke alle. Du kan også bruke de ulike fargene bevisst - mørkt der du vil skjule, og lysere der du vil fremheve. 

Leppene større. For å få leppene til å se større ut, så kan du bruke en hudfarget eller lysebrun lipliner og lag en illusjon av en skygge rett overkant av overleppen. En lett concealer i en tone lysere enn hudtonen din kan også gjøre samme nytten.

Bommet med sminken. Viss du har bommet litt med makeupkosten eller kajalen, så istedenfor q-tips med vann, så bruk q-tips med litt foundation på. Det fungerer som et viskelær. Men vann så risikerer du å lage skarpe kanter som er vanskelige å jevne bort. 

Får ikke bort all leppestiften? Ta litt olje (olivenolje, babyolje, hvilken som hest olje du har i huset) på en bomullsdott og gni bort restene. Stram hestehale for å få hestehalen stram og fin uten bulk i nakken, skal du se oppi taket når du fester strikket.

Beskytte farget hår i solen. Ta en del solkrem og to deler vann, bland i en sprayflaske og dusj håret med blandingen for å beskytte farget hår i solen. 

Drikk Vann. Drikk nok vann, og da mener jeg vann, ikke brus, saft, juice osv.  Huden og kroppen er avhengig av vann, og blir du dehydrert nok vil du se at huden tydlig blir preget av det. Et godt tips kan være å alltid ha en vannflaske med seg, enten en er hjemme eller ute. 

Rens huden natt og dag. Bruk alltid fuktighetskrem etter du har renset huden. Mange tror at det kanskje ikke er så viktig å rense huden om morgenen fordi de allerede har tatt av sminken kvelden før. Fakta er at avfallsstoffer skilles mye hyppigere ut om natten og legger seg på huden, dermed er det viktig å rense huden. 

 
håper disse tipsene blir nyttige for noen :)

 • 2

  God morgen

  God morgen til dere alle!
  Nå sitter jeg og lille søsteren min i sengen min og ser på film + litt sims inni mellom også hehe. Jeg skal passe på henne i dag og i morgen siden mamma og pappa jobber natt, så da skal di sove om dagene. Så dette kommer jo til å bli koseligt. Senere i dag så vet ikke jeg hva planene er, tenkte å kanskje gå en tur siden været er litt bedre i dag enn det har vært. Hva skal du i dag? 


  min deilige frokost, mmh! 
  meld deg på ukens blogg //her 

 • 3

  love quotes


  Jeg bare elsker å lese love qoutes, det er så søtt. Er det bare meg, eller liker dere å lese sanne quotes? 

  //Meld deg på ukensblogg Her! 

 • 7

  Meld deg på ukens blogg

  Hei! 
  Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt ukens blogg, og siden det er gøyt for både dere og for meg så tenkje jeg å kjøre det igjen nå. Det du trenger å gjøre er å legge igjen din blogg adresse, og følge meg på instagram, siljelangeland eller like min facebook side //her viss du vil følge med hva annet jeg gjør som jeg ikke deler på bloggen. Det er et bonus viss du følger meg. Vinneren får et eget innlegg, i slutten av uken. 

  vil du bli ukens blogg? 
   

 • 11

  Søster kos

  Hei! 
  Nå er jeg hos søsteren min, og nå spiser vi taco,  ser på forskjellige serier og snakker bullshit, en koselig søster kveld sammen. Har egentlig ikke så mye å si, har ikke gjort på så mye spesielt i det siste, jeg har da lastet ned the sims 3 på pcen. Så da siter jeg å spiller dette 24/7. Resten av kvelden skal vi vell bare chille, spille sims og litt alias. Hva er deres planer for dagen? 
    • 2

  New Balance - Want

  Hei! 
  Har sykt lyst på disse, de er utrulig digge å gå i (har prøvd en venns sine). Men er det noen som vet hvor vi kan få kjøpt disse?  Noen som har lyst på eller har disse? 

 • 3

  Herbalife produkter

  Hei! 
  Jeg har vurdet å kjøpe dette bruktet. Jeg kjenner noen som bruker det, og de sier at de funker ganske så bra. Så hvorfor ikke? viss det funker, så taper jo man ikke på det  heller. Er uansett litt skeptisk, men skal prøve. Er det noen av dere som bruker det, eller har tenkt å prøve det? 
  Dette produkte gjør at du kan balansere ditt eget kosthold, som gjør at du kan bestemme om du vil tape eller bestemme vekt. De sier at produktene deres er unike og legger frem beviser i form av laboratorietester og vitenskapelig dokumentasjon på dette. Men noen sier at dette produktet ikke er bra i det heletatt, så jeg vet ikke hva jeg skal tro eller ikke. 
   
 • 5

  new in

  Hei! 
  Nå ligger jeg å slasker meg hos typen min, vi sitter å er usosiale nå med hver sin pc. Anyway, i dag var jeg å kjøpte meg en ny shorte og en ny vest, jeg er kjempe fornøyd med de nye jeg har fått i kleskapet. Men jeg ble ikke så fornøyd med bildene, siden det ble mobilkamera, siden jeg ikke har kameraet mitt her.. Men jeg kan gi dere en liten smakebit, så kan jeg vise flere innkjøp og bedre bilder senere. Hva skal dere i kveld? 

           
                                                                                    Skjorten og vesten er fra H&M. 

 • 5

  Sommer antrekk

  Hei! 
  Nå savner jeg virkelig sommeren, nå syns jeg den kan komme tilbake. Snø og det er fint, men føler jeg begynner å bli lei kulden. Kan ikke vente til sommeren kommer. Anyway, tenkte å vise dere noen antrekk jeg hadde fra sommeren i fjord, når jeg var i Tyrkia. 

  hvilket antrekk likte du best? ps: ikke de beste bildene av meg men hehe. sløv i tryne er flotte greier


 • 7

  ukens tips - hår

  Hei! 
  Jeg tenkte å begynne med ukens tips litt fremover, vertfall til jeg er tom for ideer. Så denne gangen tenkte jeg å gi dere litt hårtips, siden jeg også har fått hjelp av min søster som er frisør.  

  Sunt hår: Jo sunnere håret ditt er, jo fortere vokser det. Det er viktig å pleie håret godt. 

  Hårkur: Har du veldig slitt hår så bruk kurr, den pleier håret ditt veldig bra. Men da burde du kanskje gå med den i håret i noen minutter. Det står på pakniken mellom 10 til 15 minutter, men jeg har den i håret i 1 - 3 timer og av og til sover jeg med den og skyller ut om morningen. Jeg begynte å bruke kurr for en liten stund siden, og jeg merker forandringer allerede. Merker jeg har litt mer sunnere hår enn før. Kuren skal i etter shampoen, og så setter du i balsamen etter du har skylt ut kuren. Bruk kuren 2-3 ganger i uken. 

  Rettetang: Dersom du er veldig avhengig av å bruke rettetang, så er det først og fremst lurt å ha en skikkelig rettetang, som fungerer og ikke sliter håret ditt. Men du må også ha en varmebeskyttende, som du har i før du skal rette håret. 

  Stuss håret: Det er veldig viktig å stusse håret ditt innimellom viss det er slitt, sånn at håret ditt blir langt og fint. Ikke klipp av halve håret ditt når du først klipper det, for da kommer håret ditt aldri til å bli langt. 


   Vask håret minst mulig: Om du kan så burde du dusje håret ditt annenhver eller tredjehver dag. Du kan liksom dusje kroppen din hverdag, men du trenger ikke å dusje håret ditt. Viss du føler at håret ditt er for fett, så er det fordi du dusjer håret ditt hver dag. Men viss du kutter ned litt, så blir håret senere fett og  holder seg lengre.

  ♥ Masser hodebunnen: Bruk gjerne 3-7 minutter om dagene til å massere hodebunnen. Dette får fart på blodomløpet, og håret vokser fortere.

  Ikke kam håret når det er vått: Vis du kamer håret ditt når det er vått, så sliter du veldig på håret. 

  Ha en sunn kosthold: Spis mye proteiner og vitaminer, for det kommer inn på håret. Spiser du mye C-vitaminer så pleier det håret ditt.  


   

   

 • 10

  Ny header

  Hei! 
  Det er kanskje ikke det gøyeste jeg blogger om, at jeg har fått en ny header, men jeg tenkte å vise dere. Jeg har egentlig ikke så mange ideer om hva jeg skal blogge om, så vist dere har noen ideer så er jeg åpen for alle tanker og ideer. Hva syns du om den nye headeren? Hva vil du jeg skal blogge om?  


   

 • 6

  Outfit 19.02-14

  Hei!
  Da var jeg litt tilbake, har hatt en blogg pause, igjen. Er ikke alltid så lett å huske på å blogge heletiden. Men av og til om dagene så sitter jeg bare hjemme å kjeder meg, så da kan jeg nå likegodt blogge. Anyway, nå sitter jeg å prøver å øve til kommunikasjons prøve til i måren. Har lest litt, men nå tenkte jeg at jeg måtte ta meg en liten pause, blir veldig sliten av den lesingen. Så det blir resten av planen min, bare å lese å lese.. veldig kjedelig, men må gjøres. Ha en fortsatt fin onsdags kveld.


  kjører litt slask i dag, null sminke. 

   

 • Silje Mari

  Hei! Jeg er en jente som er født i 1997, lever livet med venner, kjæresten og fotball. Håper du liker bloggen min.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits