Ukens tips - skjønnhet (smyl)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Ukens tips - skjønnhet

Hei!
Då var det en ny uke, og jeg har laget en liste med noen gode skjønnhets tips til hud og sminke. 

Bland favoritt-foundationen din. Ha gjerne to forskjellige farger av samme foundation merke, så kan du blande den til den fargen du har. De er noen som har samme hudfarge hele året, men ikke alle. Du kan også bruke de ulike fargene bevisst - mørkt der du vil skjule, og lysere der du vil fremheve. 

Leppene større. For å få leppene til å se større ut, så kan du bruke en hudfarget eller lysebrun lipliner og lag en illusjon av en skygge rett overkant av overleppen. En lett concealer i en tone lysere enn hudtonen din kan også gjøre samme nytten.

Bommet med sminken. Viss du har bommet litt med makeupkosten eller kajalen, så istedenfor q-tips med vann, så bruk q-tips med litt foundation på. Det fungerer som et viskelær. Men vann så risikerer du å lage skarpe kanter som er vanskelige å jevne bort. 

Får ikke bort all leppestiften? Ta litt olje (olivenolje, babyolje, hvilken som hest olje du har i huset) på en bomullsdott og gni bort restene. Stram hestehale for å få hestehalen stram og fin uten bulk i nakken, skal du se oppi taket når du fester strikket.

Beskytte farget hår i solen. Ta en del solkrem og to deler vann, bland i en sprayflaske og dusj håret med blandingen for å beskytte farget hår i solen. 

Drikk Vann. Drikk nok vann, og da mener jeg vann, ikke brus, saft, juice osv.  Huden og kroppen er avhengig av vann, og blir du dehydrert nok vil du se at huden tydlig blir preget av det. Et godt tips kan være å alltid ha en vannflaske med seg, enten en er hjemme eller ute. 

Rens huden natt og dag. Bruk alltid fuktighetskrem etter du har renset huden. Mange tror at det kanskje ikke er så viktig å rense huden om morgenen fordi de allerede har tatt av sminken kvelden før. Fakta er at avfallsstoffer skilles mye hyppigere ut om natten og legger seg på huden, dermed er det viktig å rense huden. 

 
håper disse tipsene blir nyttige for noen :) • 27.02.2014 kl.13:26
  godt tips det med olje og leppestift :)
  27.02.2014 kl.14:46
  mange bra tips!
  27.02.2014 kl.20:24
  Takk for tipsene, særlig det med hestehalen c:
  28.02.2014 kl.16:29
  Åhh, for et herlig innlegg! Kjempegode tips! :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits