ukens tips - hår (smyl)
Hjem Add Om meg Kontakt

7

ukens tips - hår

Hei! 
Jeg tenkte å begynne med ukens tips litt fremover, vertfall til jeg er tom for ideer. Så denne gangen tenkte jeg å gi dere litt hårtips, siden jeg også har fått hjelp av min søster som er frisør.  

Sunt hår: Jo sunnere håret ditt er, jo fortere vokser det. Det er viktig å pleie håret godt. 

Hårkur: Har du veldig slitt hår så bruk kurr, den pleier håret ditt veldig bra. Men da burde du kanskje gå med den i håret i noen minutter. Det står på pakniken mellom 10 til 15 minutter, men jeg har den i håret i 1 - 3 timer og av og til sover jeg med den og skyller ut om morningen. Jeg begynte å bruke kurr for en liten stund siden, og jeg merker forandringer allerede. Merker jeg har litt mer sunnere hår enn før. Kuren skal i etter shampoen, og så setter du i balsamen etter du har skylt ut kuren. Bruk kuren 2-3 ganger i uken. 

Rettetang: Dersom du er veldig avhengig av å bruke rettetang, så er det først og fremst lurt å ha en skikkelig rettetang, som fungerer og ikke sliter håret ditt. Men du må også ha en varmebeskyttende, som du har i før du skal rette håret. 

Stuss håret: Det er veldig viktig å stusse håret ditt innimellom viss det er slitt, sånn at håret ditt blir langt og fint. Ikke klipp av halve håret ditt når du først klipper det, for da kommer håret ditt aldri til å bli langt. 


 Vask håret minst mulig: Om du kan så burde du dusje håret ditt annenhver eller tredjehver dag. Du kan liksom dusje kroppen din hverdag, men du trenger ikke å dusje håret ditt. Viss du føler at håret ditt er for fett, så er det fordi du dusjer håret ditt hver dag. Men viss du kutter ned litt, så blir håret senere fett og  holder seg lengre.

♥ Masser hodebunnen: Bruk gjerne 3-7 minutter om dagene til å massere hodebunnen. Dette får fart på blodomløpet, og håret vokser fortere.

Ikke kam håret når det er vått: Vis du kamer håret ditt når det er vått, så sliter du veldig på håret. 

Ha en sunn kosthold: Spis mye proteiner og vitaminer, for det kommer inn på håret. Spiser du mye C-vitaminer så pleier det håret ditt.  


 

  • 20.02.2014 kl.17:55
  mange fine tips :)
  20.02.2014 kl.17:57
  tusentakk for tipsenee:D
  20.02.2014 kl.18:10
  gode tips!
  20.02.2014 kl.21:01
  Frida Catrin Karlsson: Bare hyggeligt :)
  20.02.2014 kl.23:09
  fine tips!
  21.02.2014 kl.05:06
  Uff.. jeg må ha tidenes mest slitte hår etter omtrent 20 hårfarginger de siste årene. Nå har jeg faktisk klart å la håret være i minst ett år, men gudameg så tørt det er... helt ufyselig. Har i tillegg sikkert klipt av en 20cm bare den siste mnd, ingenting hjelper! Haha, det slitte bare spiser opp håret mitt levende... :/
  21.02.2014 kl.16:12
  Benedikte Ringberg: Da er vi to om det, har farget det utrulig mange ganger, klippet det og nå har jeg nettopp farget det fra brunt til blondt, så håret mitt er også ganske tørt og slitt. Men jeg har fått disse tipsene fra friøseren, som sier at det kommer til å funke og håret vil bli bedre etter hvert :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits